Szervizünk pontos időbeosztása és az ügyfeleink elégedettsége érdekében kérjük minden esetben jelentkezzenek be itt az ONLINE felületünkön, csak így tudjuk garantálni ügyfeleink maradéktalan kiszolgálását. Jelentkezzen be ONLINE, műszaki vizsgára, gépjármű állapotfelmérésre, szerviz szolgáltatásainkra! Találja meg online naptárunkban a legkényelmesebb időpontot! Foglaljon időpontot most!

Szeretne ön is ilyen weboldalt?

Ablak bezárása

Szeretnék ilyen weboldalt

Érdekelnek a részletek

Hírek

A gépjárművek a háztartások legmagasabb kiadásai között szerepelnek, megfontolva a váratlan költségeket. A biztosítás egy védőpajzsot emel a gépjármű fenntartásával kapcsolatos pénzügyi kockázatok elé. A DEFEND INSURANCE által nyújtott kiterjesztett garancián vagy GAP vételár biztosításon keresztül a tulajdonosok elkerülhetik a váratlan pénzügyi terheket.

Hagyományos értékeket és modern technológia keveredik az új Volkswagen Passatban. Előbbit nagyon tudja, utóbbibnál lesz még min dolgozni Wolsburgban.

A Forma-1-es Miami Nagydíj leintése után órákkal változott a sorrend az élmezőnyben, büntetést osztottak ki.

A fellegek felett jár Lando Norris, akinél a Forma-1-es Miami Nagydíjon megtört a jég, és felállhatott a dobogó tetejére – pályafutása során először. A dobogósok nyilatkozatai.

Alapvetően egy nem túl fölényes Max Verstappen-győzelemnek nézett ki a Forma-1-es Miami Nagydíj, ám egy biztonsági autós szakasz, és a versenyirányítás egyik blamája utat nyitott az amúgy igen gyors Lando Norris előtt, aki megszerezte pályafutása első nagydíjgyőzelmét.

Pillanatok alatt történt ugyanott két baleset, ami arra mutat rá, hogy sok autós nem igazán van tisztában, hogyan kell kezelni a turbókörforgalmakat – főleg akkor, ha változékonyak a körülmények.

Évek óta nem használhatja az autóját egy brit férfi, ugyanis miután nem ment át a műszaki vizsgán, ellopta azt, ráadásul tartozása is van.

Hiába múlnak az évtizedek, a klasszikus Bugattik értékén nem fog a kor. Nemrégiben egy gyűjtemény darabjai kerültek kalapács alá, még világrekord is született.

A Red Bull botránya óta először állt ki a cégcsoport vezére Christian Horner csapatfőnök mellett, szerinte ő vezetheti sikerre a Forma-1-es alakulatot.

Húsz év alatt kilenc különböző BMW tudott nyerni a Világ Év Autója szavazáson. Idén a vadonatúj BMW 5 hozta el a legjobb luxusautónak járó trófeát.

A lehető legrosszabb helyen végezte egy vétlen autós az M0-son. Szabálytalan sávváltás indított láncreakciót.

Stefano Domenicali, a Forma-1 vezérigazgatója idén is elővette kedvenc mondatát a sprinthétvégék kapcsán.